Nieuwsbrief #1

MEI 2021

Beste Challengers & geïnteresseerden,

Regelmatig zullen we jullie informeren over de voortgang van het X-Ray project, bijvoorbeeld nav vragen die gesteld worden door deelnemers en ook over de laatste nieuwtjes. Hiervoor gaan we deze “Nieuwsbrief X-Ray Challenge” gebruiken. Zo blijven jullie op de hoogte en zal de voorpret alleen maar toenemen.

Social Media

“The Holland-Gambia X-Ray Challenge” is de naam van onze besloten Facebookgroep. Je vindt hier informatie en vragen over de Challenge. De groep heeft inmiddels bijna 200 leden. Meldt je aan of nodig je vrienden uit voor meer info en om te zien wie de andere geïntereseerden zijn!

www.facebook.com/groups/1187719964955567

Ben je meer van Instagram? Ga dan naar www.instagram.com/xraychallenge/

follow us! Gebruik gerust de hashtags in je posts!

Website

Op 8 april jl. om 20.22u hebben we de website gelanceerd, de datum waarop we in 2022 zullen vertrekken! Aan de site wordt nog steeds gewerkt. Er worden vrijwel dagelijks zaken toegevoegd en aangepast. Als je vragen hebt kijk op onze site. Binnenkort kunnen we ook de deelnemende teams hier voor stellen! Ben je ingeschreven en hebt je betaald kun je alvast aan de slag om een stukje te schrijven over jezelf en je team. En wellicht over de manier waarop jullie gaan fondsenwerven. Ook foto’s zijn daar van harte welkom! www.xraychallenge.nl

Inschrijven

Regelmatig krijgen we vragen over de inschrijvingsprocedure. Inschrijven kan je via de website. Vul op de website minimaal je naam, email adres en telefoonnummer in, dan kunnen wij je de officiële formulieren toesturen. Je inschrijving is compleet als de Algemene Voorwaarden ondertekend zijn en het inschrijfgeld op de rekening staat. 

Het team

We werken nu (ivm Covid) nog met een beperkt team. Heb jij meer belangstelling voor dit unieke project en wil je een bijdrage leveren aan de organisatie, neem dan contact met ons op. We kunnen zeker nog wat denkers en/of doeners gebruiken. Heb je bijvoorbeeld verstand van auto’s kopen, communicatie, fondsenwerving, organisatie, afrika, of heb je een ander talent of goed netwerk? We horen graag van je!

PS, we zijn nog steeds op zoek naar degene die alle kampvuurliedjes kan op zijn gitaar!

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden, samengesteld door juristen, is een juridische weerspiegeling van het begrip “unsupported”. Risico’s verbonden aan deelname aan deze reis worden gedragen door de deelnemers zelf. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en geen commercieel reisbureau. Dus we moeten onszelf op deze manier juridisch beschermen.

Dit neemt niet weg dat bij problemen onderweg het team 24/7 via een noodlijn beschikbaar is om mee te denken over oplossingen van mogelijke ernstige problemen. Vergeet niet dat challenge betekend dat de uitdaging is dat we samen met z’n allen deze reis gaan volbrengen.

Heb je vragen over de AV, laat het ons weten.

Met avontuurlijke groet

Team XRaychallenge

www.xraychallenge.nl

www.stichtinghumanitairehulpgambia.nl

Stichting Humanitaire Hulp Gambia

Postadres:

Jan Thijssenstraat 45
1403 TD Bussum
Bank: NL87ABNA0506645320