Image

Overview Teams

Below an overview of all our contending teams and their vehicles
Image

Team 2206 - Old boys go to Gambia

Our website :
Image

       Team 2207 -         Overijselse Tobabs

 
Image

Team 2211 - Douwes Dekker

De X-Ray Challenge brengt Joost, Albert-Jan en Jonito samen op een avontuurlijke trip, waarin de combinatie van geduld, perfectionisme, organisatietalent, technische kennis een goed fundament zouden kunnen zijn om succesvol Banjul te halen; we hebben er zin in!
Image

Team 2212 - ARKO

Droom die uitkomt voor Evelyn en Bennie!
Image

Team 2217

De Pistenbully’s III.1
Image

Team 2218 - Zeno

Achilles en de schildpad is een paradox die wordt toegeschreven aan Zeno van Elea. Het verhaal toont aan dat dichotomie - het opdelen van een probleem in deelproblemen - niet altijd leidt tot een resultaat dat overeenkomt met ons gezond verstand.
Image

          Team 2219           Timmerteam

Image

Team 2221 - Platenkampjes

'Jaarlijks een vader-dochter vakantie: genieten van mooie landen, de cultuur ontdekken en mooie herinneringen maken samen. Toen mijn vader met het voorstel kwam om naar Gambia te gaan voor het goede doel kon ik natuurlijk niets anders dan volmondig “JA” zeggen. '
Image

Team 2223 - VvX (Voorburg voor X-ray)

'Carpe Diem'
Image

Team 2225 - Team Fahud 2.0

Image

Teams 2226/2227 : Expeditie XRAY Edam Gambia 2022

Samen hebben wij het besluit genomen om met 2 verschillende Land Rovers te gaan rijden en gezamenlijk de voorbereidingen in te gaan
Image

Team 2231 - Lamin Patrol

Ons team bestaat uit een niet alledaagse combinatie van 2 verschillende individuen. Ruud, die zijn sporen verdiend heeft als succesvolle ondernemer in horeca automatisering en Frank die nog werkzaam is in de technische dienstverlening.
Image