Image
meedoen?

Wil jij mee? 7000 kilometer Afrika in?. Wil je meemaken hoe het voelt als je voor, achter en overal om je heen alleen maar zand rotsen duinen en bergen ziet? Wil jij onder de blote hemel slapen zodat je de sterren ziet vallen? Wil je mee, aan het kampvuur zittend de sterke verhalen van die dag aanhoren, terwijl je het zand nog uit je oren haalt van die zandstorm waar je doorheen reed?

Dat kan. We durven gerust te zeggen dat deze rit in feite voor iedereen toegankelijk is. Vooral voor mensen die graag autorijden. Mensen die graag zelf het stuur in handen hebben. Mensen die zeggen, ik neem hier eens die andere weg want volgens mij komen we dan ook daar uit. Mensen die houden van plannen maken en vooral ook van plannen veranderen. Mensen die onderweg spontaan van auto wisselen om eens kennis te maken met andere teams, mensen die kunnen improviseren en mensen die houden van echt, origineel en authentiek. Mensen die houden van gezelschap en vooral, mensen die het liefst een klein beetje prettig gestoord zijn en zichzelf niet altijd te serieus nemen. Als jij jezelf hierin herkent kun je mee.

 

Dus, wat moet je doen?

Schrijf je in. Maak een team, koop een auto en ga aan de slag voor je sponsoring. Dit hoeft natuurlijk niet persé in deze volgorde. Je mag natuurlijk ook gewoon het contactformulier invullen.

Twijfel je of je deze reis door bepaalde (persoonlijke) omstandigheden niet kunt maken maar zou je wel graag willen? Neem contact met ons op. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk proberen te reageren.