Image
Image
 
wie zijn wij?

Arthur,
Verbinder, schilder, denker & doener, grijnzer en grumpy. Meer dan 50 jaar getrouwd met Ellen, 2 dochters, 3 kleinkinderen en één achter-kleinkind.  Sinds 1996 actief in Gambia. Oprichter Stichting Humanitaire Hulp Gambia & Foundation Humanitairan Aid Gambia. Kan lezen en schrijven met Afrikanen, ook tussen de regels door. Betrokken geweest bij de organisatie van het Afrikaanse deel van eerdere  challenges. Staat met één been in Europa en met ander been in Afrika.

Ingrid,
Creatief, organisator, enthousiasteling, druktemaker, ontdekker onderzoeker. Reiziger, verhalenverteller, autogek. Verdient de kost met plaatjes en praatjes. Pragmatisch. Heeft samen met Willyam vier kinderen. Missie: mooie dingen doen met fijne mensen. Het leven is een feest, maar wel zelf je slingers ophangen. Verzamelt mooie momenten. Ervaren in het mee-organiseren van non-profit reizen tbv goede doelen. Heeft eerder meegewerkt aan projecten van SHHG en ook nu weer van de partij.

Charles,
reiziger, leidinggever, doorpakker, wijnliefhebber levensge-
nieter, kwajongen en enthousiasteling. Woont deels in hartje Amsterdam deels in zijn camper. Stapt overal op af. Reed in 2016 de rit met zijn studievriend en rijd dit keer met een van zijn drie prachtige dochters in de cockpit. Meesternavigator & -inspirator. Houdt van wijn en van mensen.

Daarnaast zijn volop in actie, Ruud, helicopterpiloot, Nederlandse belg of Belgische Nederlander. Milko, economisch juridisch geschoold, maar leeft van en voor oude autos. Daarnaast Tobias, Tineke en Wim Arie van de Rotary Challenge. Vanuit Gambia; Annemieke, drijvende kracht achter het Lamin Health Center, Lia, Marijke die betrokken is bij zowel het LHC als de eerdere Challenges. Ook vanuit Gambia, Ebrima, Joanna, Sainey en Ousman. Onze gids in Mauritanië Sidi Yoba en niet te vergeten Jhorea op het secretariaat.

Daarnaast iedereen die nu al enthousiaste bijdragen levert maar nog niet met naam genoemd is hier. Wil je ook mee denken of -doen? Meld je via het contactformulier!

Neem contact met ons op via het contactformulier. We zullen zo snel mogelijk proberen te reageren.